Control yaması hakkında açıklama

Anonymous'a Not : Yamanın kırıldığını ve çalıştığını sizde biliyorsunuz. İnsanları kırılmadı diye kandırmayın!  Cracklenemediği için mi kapattınız serverciklerinizi? Kırılamadığı için sattığınız insanlarda giremiyor ya ^_^ Anca kendi tayfanızı inandırırsınız. Bu arada yeni crack yolda, kırıldı mı yoksa kırılmadı mı birlikte göreceğiz. :)

Bu arada walkyrie çok güzel sakin kalma rpsi yapıyorsun :) Fakat crackın yeni versiyonunu release ettiğimde de aynı şeyi görmek istiyorum :=)


Önemli not : Yama şuan Anonymouscuklar serverini kapattığı için çalışmıyor, yeni  crack yolda. Sıkı takibe alın!

Yorumlar

  1. insanlrın emeğini neden izinsiz paylaşıyorsun bide utanmadan yazıyorsun hırsız herif

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bro başka çevirmen bir arkadaş da bu yamaya uğraşıyor ve adamı yapmadıklarını bırakmadılar yeni hesap açıp adamın banlanmasını bile sağladılar sırf ücretsiz yapacağım dediği için ,adamda ki egoya bak biz olmazsak piyasada yama olmaz demeye getiriyor götümü kenarı ,bunlara müstehak az bile

      Sil
  2. bir gelişme varmı

    YanıtlaSil
  3. KArdeş siz neyin savunmasını yapıyorsunuz. Yapımın da emeği zerre kadar olmayan ve haberleri olmadna bir oyun yapımcısının oyunundan. Girip çeviri yapıp birde para kazanıyorlar. 20 lira la bu ülkede milletin yarısı günlük 60 lira para kazanıyor. Sizin neyin peşindesiniz. Adamların yaptığı suç. Sen kendin çvirip takıl tamam para kazanmaya başladın mı o iş cortlar.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar