Anonymous Çeviri Önemli Açıklamamız!

Yıllarca ücretsiz Türkçe yama yayınlayıp bu işe emek veren insanların ardından bu tür para göz ve çıkarcı gruplar çıkmıştır.


Parayı veren düdüğü çalar mantığında, 20 TL'ye üstelik çevirileri incelediğinde içinde çevrilmemiş metinler bulunan; yarım yamalak ve anlamını yitirmiş cümleler içeren yamaları insanlara sunmaktadır.

Ücretsiz yama sunan ve benzeri emek veren insanlara karşın karalama kampanyası başlatarak; Forum ve Discord kanalları üzerinde bu insanları aşağılayıp hakaretlerde bulunmaktadırlar.

Bütün gönüllü hizmet veren çevirmen arkadaşlara sırf ÜCRETSİZ hizmet vermesi nedeni ile art niyetle bakılıp, sadece ücretli çeviri yapıldığında kaliteli olduğu, ücretsiz olduğunda ise amatör bir iş olduğu belirtilerek de emek veren insanlara haksızlık yapmaktadırlar.

Ücretli bir hizmet veriyor oluşunuz kimsenin emeğine saygısızlık yapma hakkını tanımıyor, Anti-Anonymous olarak; biz size bu HAKKI VERMEYECEĞİZ!

Bunun neticesinde; Anti-Anonymous olarak emeklerine saygı duymadığınız her bir insan adına, yaptığınız her emeğe saygısızlık adına birer birer BEDELİNİ ÖDETECEĞİMİZE ANT İÇTİK!

#Anti-Anonymous'dan emek harcayan ve bu işe gönlünü verenlere selamlar olsun!

Yorumlar

Popüler Yayınlar